epoxyhars gieten

Je eigen kunstwerk maken

Helaas overkomt het iedereen in het leven, je moet afscheid nemen van een dierbare. Maar in de meeste gevallen zijn er nog wel voorwerpen, die achter zijn gelaten als herinnering. Vaak belanden deze in de kast, of doet men er niets mee. Door deze te gebruiken met epoxyhars gieten, heb je niet alleen een prachtig kunstwerk maar ook voor altijd een prachtige herinnering aan een dierbare. Bijkomend voordeel is dat de hars ook direct je tafel of andere meubelstuk beschermd tegen krassen en andere beschadigingen. Tegen de zon is de hars ook beschermd, deze is namelijk UV bestendig.

epoxyhars gieten

Maak je tafel of aanrechtblad uniek

Niet alleen een tafel maar ook andere meubelstukken als een kast, of aanrechtblad kun je beschermen met epoxyhars gieten, werk je met verschillende kleuren dan krijg je een prachtig effect en heb je in korte tijd de mooiste unieke meubels. Voordeel is tevens dat je verschillende soorten hars hebt, je vindt altijd een soort die je kunt gebruiken voor het werk wat je wilt verfraaien. Maak je je eigen gekeurde kunstwerk, de kleuren van de hars blijven altijd mooi helder zelfs na jaren. Wanneer je echt creatief bent, kun je zelfs je eigen sieraden maken met epoxy hars.

In iedere kleur verkrijgbaar

Ben je van plan om met epoxyhars aan het werk te gaan, om de kleuren hoef je geen zorgen te hebben. Epoxyhars gieten kun je namelijk in elke kleur doen, maak de mooiste combinaties of kies voor die ene favoriete kleur uit het assortiment bij epoxywinkel.be. Er zijn meer dan 190 RAL kleuren beschikbaar in de webshop, ook kleuren met speciale effecten zijn mogelijk in een metallic soort. Het enige nadeel zou kunnen zijn dat je lang moet wachten voor het uitharden van de hars, werk je met verschillende kleuren dan is dit juist weer een voordeel.