houten panelen

Werken zonder je zorgen te maken

Als we thuis werken is er grote kans dat je op een gegeven moment focus verliest, en je zorgen maakt over verschillende dingen. Over je familie, over een deadline van binnenkort, maar ook of je je uitrusting wel goed gebruikt. Deze zorgen zijn vervelend, maar zijn ze wel terecht? Meeste zorgen zijn willekeurige gedachten van je hersenen, en komen uit het niets omdat je hersens er graag over na wilt denken, zelfs als het je niet uitkomt. De oplossing? Niet luisteren! Negeer de gedachte, of vertel tegen jezelf wanneer je wel over de gedachte kan denken. Is je gedacht over uitrusting? Misschien kan je een massief werkblad kopen of vergelijkend.

Koop kwaliteit aan uitrusting en werktafels!

Sommige zorgen komen omdat de kwaliteit van je uitrusting niet in orde is, om dit op te lossen kan je simpelweg nieuwe uitrusting kopen. Hiermee telt alles: van computers en laptops, volledig tot en met tafels die je kan vervangen door bijvoorbeeld een eiken paneel kopen. Door kwaliteit aan uitrusting te kopen zorg je niet alleen voor meer plezier in de baan, maar mogelijk ook voor een hogere kwaliteit aan eindproduct! Als je tafel je oncomfortabel voelt, verlies je breinkracht omdat het je zo irriteert. Denk niet te veel na, en koop iets wat bij jou past!

Hoe verbeter je je hobby?

Zelfs als je de beste kwaliteit hebt aan apparatuur of uitrusting kan een hobby nog steeds niet goed gaan of kan het zo zijn dat je plezier verliest. Dit kan altijd gebeuren, maar je kan het ook altijd tegenhouden! Probeer voor een minuut of twee stil te zitten, denk over je hobby: Wat vind/vond je er leuk aan? Wat kan je goed? Waar zijn de verbeterpunten? Door deze vragen te stellen heb je een basis van wat je nodig hebt, en door op de vragen onderzoek te doen krijg je snel weer plezier en interesse!