dekbedovertrek

De slaapkamer helemaal af

Een slaapkamer is pas helemaal af als je alle kleuren leuk met elkaar kunt combineren, ook een dekbedovertrek is een belangrijk onderdeel van je slaapkamer. Niet alleen voor de nacht, maar ook voor de sfeer in de slaapkamer. Heb je een passend exemplaar dan is de uitstraling van je slaapkamer compleet, bij smulderstextiel.be zijn er voor iedere slaapkamer passende overtrekken in het assortiment. Van romantisch tot zeer modern, van groot tot klein. 

dekbedovertrek

Ook voor de kinderkamer

Misschien is een dekbedovertrek nog wel belangrijker voor een kinderkamer dan een voor een volwassen bed, kinderen hechten veel waarde aan een leuke afbeelding op het bed. Gelukkig zijn er bij smulderstextiel.be ook veel overtrekken in het assortiment die perfect zijn voor op een kinderbed. Leuke speelse kleuren, en natuurlijk ook afbeeldingen van cartoon figuren. Maar ook je favoriete racewagen of voetbalclub vind je in het assortiment. Houd je van dieren dan zit je in de webshop goed, want ook deze overtrekken zijn te vinden.

Kies het goede materiaal

Voor een dekbedovertrek is het van essentieel belang dat je wel het goede materiaal kiest, krijg je er jeuk van of lig je er niet comfortabel onder dan gaat dit ten koste van je nachtrust. Gelukkig zijn er in de webshop van smulderstextiel.be verschillende overtrekken, welk materiaal je ook zoekt het is beschikbaar. Katoen, satijn, flanel zijn zomaar een aantal verschillende materialen. Kies het materiaal welke jij comfortabel vind en je bent iedere nacht gegarandeerd van een goede nachtrust.