luiers kopen

De gemakkelijkste luiers voor kersverse ouders!

Als je voor het eerst een kindje gekregen hebt, weet je je vaak geen raad. Je hebt nog weinig kennis over kinderen, laat staan over alle producten die je moet aanschaffen. Je hebt natuurlijk kleding nodig voor je kindje, maar ook luiers, eten en drinken, en speelgoed. Nog niet te spreken over andere benodigdheden zoals een voedingskussen, spuugdoekjes, babyfoon en een kinderwagen. Luiers behoren tot de eerste levensbehoeften van je kindje. Op een dag gaan er gemiddeld wel zo’n 7 luiers door. Je moet je kindje dus een flink aantal keer verschonen op een dag. Helaas weten de meeste mensen die voor het eerst ouder geworden zijn nog weinig van luiers. Hieronder staan daarom de fijnste luiers genoemd voor het verschonen van je kind.

luiers kopen

 Luiers kopen: waar kan je dat het beste doen?

Luiers kopen is voor veel nieuwe ouders vaak een lastige klus. Je weet niet welk merk de beste luiers verkoopt en welk soort luiers het beste aansluit bij de behoeftes van je kind. Misschien heeft jouw kindje wel een extreem gevoelige huid. Dan is het verstandig om luiers te kopen die beloven comfortabel te zijn en zijdezacht aanvoelen. Dat is voor jouw kindje wel zo prettig namelijk. Hieronder staan een aantal merken waarvan de luiers echt top zijn en gemakkelijk zijn in gebruik. Zo hoef jij je als ouder geen zorgen te maken tijdens het verzorgen van je kindje:

 Pampers

De luiers van Pampers zijn oud en vertrouwd. Het is het bekendste luiermerk in Nederland. De Pampers Baby Dry bijvoorbeeld zijn ideaal om in de nacht bij jouw kindje om te doen. Zo heb je eindelijke een goede nachtrust, omdat je niet wakker hoeft te liggen over mogelijke lekkages etc. De luiers blijven goed op zijn plek zitten, wat comfortabel is voor jou en je kindje.

 Bambo Nature

De Bambo Nature luiers zijn milieuvriendelijk, duurzaam, en ideaal voor gevoelige babyhuidjes. De luiers zijn vrij van latex, parabenen of andere parfum. Zo weet je zeker dat je kindje geen irritaties krijgt van de luier die hij of zij draagt. Je kan met een gerust hart slapen als je kindje deze luiers draagt!

 HUGGIES

Een luier van HUGGIES sluit perfect aan op het lichaam van jouw kindje. De luier vormt zich naar het lichaam van je baby, dus je weet zeker dat er geen lekkages zullen plaatsvinden. Je baby is de hele nacht beschermd. De elastische tailleband zit heerlijk en knelt totaal niet.

Als je een van deze luiers aanschaft, weet je zeker dat het wel snor zit! Geen zorgen meer over luiers of andere babyproducten!