Jacob Cohen Jeans voor heren

Razend populair

Wie nog nooit van dit merk gehoord heeft, heeft zich waarschijnlijk niet goed geïnformeerd. Ralph Lauren is een van de grootste namen die de kledingindustrie ooit zal hebben.  Het is een iconisch merk en het is een wereldwijd bekend fenomeen. Het uit Amerika komende bedrijf heeft echt een naam voor zichzelf gemaakt. Er zijn verschillende kledingitems uitgebracht sinds dat het bedrijf is gestart en het is dan ook snel een sensatie geworden. Een van de meest populaire items is dan ook wel de trui ralph lauren. Dit is een statement piece dat iedere man wel in zijn kast moet hebben. Of er nu gekozen word wordt de klassieke polo trui of voor de coltrui met een rits aan de voorkant, het dragen van de trui zal een bepaalde status uitstralen.

Klassieke stijl

Een welgevormde, allround kledingkast bevat sowieso meerdere items van Ralph Lauren. Een van deze items is de trui ralph lauren. De truien zijn op verschillende manieren te dragen en op meerdere manieren te stijlen. De verschillende uitvoeringen en de verschillende kleuren varianten zorgen voor eindeloze mogelijkheden als het gaat om het stijlen van de truien. Er is voor iedereen wel iets wat in de smaak valt, want de truien komen in verschillende pasvormen en stijlen.

Te variëren

De meesten zullen de trui gewoon dragen, maar de trui kan ook gedragen worden onder een sweater vest of zelfs mooi los over de schouder. De laatste optie is een mooie stijl tip voor de zomer, mocht het in de avond iets kouder worden dan is er altijd de mogelijkheid om de trui daadwerkelijk aan te trekken. De wollen variant is een mooi voorbeeld van een trui voor tijdens de wintermaanden. Het patroon en de uitstraling geven het gevoel van een echte winterse trui. De verschillende kleuren zorgen ervoor dat het een allround trui is.