Ontdek de voordelen van de bekende beachvlaggen

Je ziet ze tegenwoordig overal: beachvlaggen. Misschien nog wel populairder dan de gebruikelijke, toch wel een beetje saaie rechthoek. Beachvlaggen zijn afkomstig uit de tropen, en worden in ons koude kikkerlandje nu ook overal gevonden. En heus niet alleen maar aan het strand: ook bij het zichtbaar maken van winkels en kleine bedrijven verrichten de vlaggen goede diensten. Ze kunnen voorzien worden van elke gewenste opdruk. De kleuren van je bedrijf, je slogan, of gewoon je bedrijfslogo. Dubbelzijdig bedrukken van beachvlaggen is tegenwoordig de standaard, zodat ze een onuitwisbare indruk maken. Online vlaggen bestellen is nooit zo makkelijk geweest.

Jarenlang plezier van polyester vlaggen

De meeste vlaggen zijn tegenwoordig gemaakt van polyester van een uitstekende kwaliteit. Deze taaie kunststof heeft een grote sterkte, blijft jarenlang mooi en kan gemakkelijk worden voorzien van een eigen bedrijfslogo. Doordat polyester een kunststof is is de vlag niet onderhevig aan rotting. De kleuren van de vlag worden met speciale verf aangebracht, waardoor ze niet verbleken in de zon. Ondanks de invloeden van hevig weer en wind kan je er daarom vanuit gaan dat je vlag jarenlang als een kroon bovenop je bedrijf zichtbaar zal zijn.

Welke opties voor beachvlaggen zijn er

Beachvlaggen worden vaak geleverd in maten van 2 tot 4 meter hoog. Dat maakt ze flexibel en relatief makkelijk verplaatsbaar, zeker vergeleken met grote vlaggen aan een zware vlaggenmast. Ze worden doorgaans geleverd met een standaard naar keuze. Dat kan een metalen kruis zijn, maar ook een betonnen parasolvoet is mogelijk. En natuurlijk kunnen beachvlaggen permanent worden gemonteerd op het dak of aan de gevel van jouw bedrijf. Beachvlaggen zijn trouwens ook in meerdere vormen beschikbaar: van de traditionele kromme vlag met één hoek tot een druppelvorm zonder hoeken, en ook een rechtopstaande banierachtige vlag is populair. Kies dus zelf welke vorm jij het beste bij jouw bedrijf en boodschap vindt aansluiten.