Leuke tafelvoetbaltafels gezien

Ik vind het belangrijk dat mijn kinderen lekker kunnen spelen. Het liefst zie ik het zo dat ze bij ons in de tuin spelen aangezien ik ze zo in de gaten kan houden. Nu dat van de week ons jongste naar binnen kwam met het bericht dat hun tafelvoetbaltafels kapot is gegaan. Hier baalde ik zo van waardoor ik ben gaan zoeken op het internet naar een nieuwe. Hierdoor ben ik vrij snel terecht gekomen op de website van Heblad. Bij hun hadden ze diverse tafels in het assortiment staan voor een zeer betaalbare prijs.

20140517105932_0_thumb1111

Aangezien ik hier de prijzen had gezien wilde ik eerst verder zoeken op het internet in de hoop het goedkoper elders te krijgen. Uiteindelijk terug gekomen bij hun op de website aangezien ik het niet goedkoper kon vinden. Ik heb er dan ook voor gekozen om te gaan bestellen zodat ik niet nog langer hoef te wachten tot ze de tafel komen bezorgen. Al met al waren ze onwijs snel met het bezorgen hiervan. Na één werkdag werd het netjes bij ons bezorgd en konden de kinderen weer gezellig verder spelen!