akoestiek-cv

Hier vindt u meer over akoestiek

Sinds kort heb ik bedrijf opgestart. Het loopt dan nu ook al goed en ik moet al denken aan een kantoorpand. Dit bedrijf ben ik begonnen met vrienden. Wij werken nu nog thuis. Het zou beter zijn als wij gezamenlijk in een ruimte werken. Dit communiceert namelijk veel beter. De een kreeg de opdracht om de inrichting te bepalen van het kantoor, de ander moest de benodigdheden inventariseren. Zelf heb ik de taak gekregen om mij bezig te houden met de inrichting. Ik zat te denken aan een akoestiek inrichting. Om hier meer informatie over te zoeken ben ik het internet op gegaan.

Internetproject_ixta_noa_h_03

Op het internet kwamen veel bedrijven naar voren die allemaal een leuke projecten hebben gedaan met akoestiek. Toch is er maar een bedrijf die mijn aandacht onmiddellijk trok, namelijk Akoestiekbycvousplait.be. Zij zijn een geruime tijd ervaren in deze branche en hebben al veel projecten gerealiseerd. Overigens kreeg ik dit bedrijf ook aangeraden van mijn zus. Dit geeft natuurlijk meer vertrouwen. Daarom heb ik besloten om een afspraak in te plannen en de mogelijkheden te bespreken. Na het gesprek is mij dan ook veel duidelijk geworden. Door dit bedrijf wil ik absoluut mijn kantoor laten inrichten!