spanbanden

Een bedrijfsverhuizing

Je hele kantoor verhuizen. Dit kan heel zwaar zijn. Je hebt net eindelijk je zoektocht naar een nieuwe ruimte kunnen afronden, bent heel blij met de locatie en het pand en nu moet je je ineens gaan voorbereiden op de verhuizing van je bedrijf. De impact van een bedrijfsverhuizing is groot en er komt dan ook veel meer bij kijken dan je zou denken. De juiste spanbanden, een goed verhuisbedrijf. Maar hoe laat je dit allemaal zo efficiënt mogelijk lopen? In dit artikel zal alles waar je aan moet denken bij een bedrijfsverhuizing worden toegelicht.  

spanbanden

Goede voorbereiding

Het is belangrijk om gelijk na het afronden van het regelen van een nieuw pand stappen te zetten. Wanneer je te lang wacht, kun je namelijk in tijdnood komen te zitten. Start met een goede taakverdeling; wie is het aanspreekpunt? Voor wie is die persoon het aanspreekpunt? Intern of extern? Zorg ervoor dat je een soort club maakt: de verhuis commissie. Maak samen goede afspraken en een draaiboek. In een draaiboek staat alle data en wat er precies moet gebeuren. Zorg er ook voor dat de verhuisdatum definitief en duidelijk is. 

Schakel hulp in

Veel ondernemingen schakelen een professioneel verhuisbedrijf in. Deze nemen de verhuizing naar de nieuwe locatie gedeeltelijk op zich. Zij hebben de kennis en ervaring om jouw bedrijfs verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarnaast kunnen zij advies geven en helpen zij bij de voorbereiding. Het is dus handig om hulp in te schakelen. Op deze manier bespaar je veel stress en tijd.