De beste lichtkoepels komen van www.licht-koepels.be

www.licht-koepels.be

Mooie lichtkoepels

Ik zag gisteren een advertentie van www.licht-koepels.be en wist direct wat ik moest doen! Mijn man en ik hebben wel eens vaker nagedacht over lichtkoepels maar we vertrouwden de meeste webshops niet. Erop uit gaan om fysieke winkels te bezoeken was vooralsnog ook nog geen optie. Maar toen ik www.licht-koepels.be zag was het duidelijk dat dit de winkel zou zijn waar wij onze lichtkoepels zouden verzorgen. Wij hebben contact met hen gelegd en voor ik het wist hadden wij al een reactie! Zij waren degene die ons konden helpen en zouden ons wat opties mailen voor de juiste lichtkoepels. Mijn buurvrouw wilde ook al een tijdje lichtkoepels, dus ik heb het haar gelijk verteld. Omdat wij er meerdere inkopen, kunnen wij misschien een korting regelen! Dat scheelt altijd natuurlijk.

www.licht-koepels.be

Fijne service

Ons hoofddoel is natuurlijk het regelen van de juiste lichtkoepels die het beste licht doorlaten. Maar dat er zo’n fijne service geboden wordt is ook wel een groot pluspunt! Ik vind het zelf altijd prettig als winkels en online winkels persoonlijk contact leggen op een informele manier. Je bouwt zo een sterke vriendschappelijke band op en als klant neemt dat een hoop drempels weg. Zo doe ik zelf namelijk sneller aankopen en blijf ik ook terugkeren naar de website. Dat is voor hun natuurlijk een moeiteloze investering. Bij licht-koepels heeft die investering prioriteit, daar ben ik al wel achter. Ik ben benieuwd hoe de lichtkoepels mij gaan bevallen!